torsdag 22 september 2011

Gisslandrama på Fyra till Fem!Vi har haft ett fruktansvärt gisslandrama här på redaktionen idag då. Fyrans långfinger kidnappade Pekfingret bredvid. Efter en långdragen förhandling med polisens insatsstyrka och gisslanförhandlare kunde situationen lösas utan att någon skadades. Långfingret har häktats i väntan på rättegång. Pekfingret uppges må bra, men har drabbats av så kallat Stockholmssyndrom.
- Släpp Långfingret, det menade inget illa, det är bara ett litet finger, kommenterade Pekfingret efter gripandet.
Att offer får känslor av sympati gentemot din förövare är inget ovanligt och Pekfingret kommer nu få hjälp att avprogrammeras av psykologer knutna till landstinget.
Även Fyran uppges må bra, även om vardagen kommer att bli lite tuff nu när Långfingret är bakom lås och bom.
- Så himla typiskt, jag som skulle äta sushi idag, säger Fyran.

torsdag 8 september 2011

Kändisar som volontärarbetar, del 3.

Tina Turner matar Kyotos svårt utsatta duvor

och ställer upp på internationella hund- och barndagen.

tisdag 6 september 2011

Semestern

Femman har haft en genomgång av sina semesterbilder från i vintras här på redaktionen. Det tog några timmar framför projektorn, så jag tänkte sammanfatta det hela lite för er!

Det hela började med en klädgubbe. Man planerar noga vad man ska sätta på sig innan man går och lägger sig, för att på ett snabbt sätt börja dagen utan garderobångest.
Femman valde en något annorlunda outfit för sin första semersterdag. Klassiskt dock med svart och vitt, det får han en eloge för. Bra där, femman!

Han gav sig ut i snön och byggde en igloo.
Här fastnade Femman med tungan, efter att ha slickat på sitt lilla hus. Det vet väl alla vid det här laget att man ska undvika.

Resan fortsatte neråt Sverige och när nöden kallar har den ingen lag. Bara att tömma blåsan.
På det här trädet.