skip to main
|
skip to sidebar
Halv fyra till fem
174 dagar kvar till jul och klockan går.
tisdag 13 maj 2008
Fyra och fem äter sparris med gnocchi och chèvre
Till 2 pers:
1 påse gnocchi
1 knippe sparris
1 påse babyspenat
1 tomat
chèvre
olivolja
balsamvinäger
salt
peppar
Bon appetit önskar fyra och fem!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
►
2012
(1)
►
mars
(1)
►
2011
(10)
►
december
(2)
►
september
(4)
►
augusti
(4)
►
2010
(17)
►
november
(1)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
augusti
(1)
►
juli
(1)
►
juni
(5)
►
maj
(2)
►
april
(1)
►
februari
(2)
►
januari
(2)
►
2009
(28)
►
december
(1)
►
november
(4)
►
oktober
(1)
►
juli
(2)
►
juni
(2)
►
maj
(2)
►
april
(8)
►
mars
(2)
►
februari
(5)
►
januari
(1)
▼
2008
(103)
►
december
(5)
►
november
(3)
►
september
(4)
►
augusti
(14)
►
juli
(11)
►
juni
(30)
▼
maj
(36)
Snyggaste glassen!
Här är min fantastiska kreativa partner in crime L...
Fyratillfem, modebloggen
Blogglunch - vilken succé!
Enäggstvillingar
Kalas-hundar
Aj.
Inbjudan
OBS OBS OBS
Vem hajar bäst? Vem hajar bra? Hajarna hajarna haj...
Skäggduellen dag 4.
It IS friday!
Projekt PReong.
Skäggduellen dag 3.
Är det fredag?
Skäggduellen dag 2.
Mastermind.
Fiskarnas fisk
Pling pling! Här kommer jag!
Skäggduellen dag 1.
Klubbfest
Himla bra idé Candy, synd att det blev så tokigt!
Tricks-måndag!
Äggtider
Gästbloggare: Heidi (vectorandpixla.blogspot.com)
Ta mig till havet!
Hela havet stormar
Fredagsspecial: frisyrer
Finns det något roligare godis än tuggummi?Nej. De...
4 bilder på bord nr 4:s utsikt
Vi är rika!
Idag har djuren fått läppstift och nagellack
Take 5
2 saker du inte visste om ateljén
Fyra och fem äter sparris med gnocchi och chèvre
Fyra och fem:Välkommen till våran urnya blogg! Tit...
Om mig
fyratillfem
Visa hela min profil
Länkar
David
Fyratillfem på norska!
Heidi
Lotta Lundgren
Nina
Made by Frankie
Niotillfem
Norra Europas Bästa Lunchblogg
Professor Hawking
Projekt PReong
Vilken vecka är det?
Är det fredag?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar