fredag 13 juni 2008

Kläckningstider!


Idag när vi kom tillbaka från lunchen hade ett av kaninmonsteräggen kläckts och ett litet märkligt nylle kikade upp på oss.
”Plötsligt knakade det bara till i ett av äggen och ut tittade den här lilla ögonstenen” kommenterar den märkbart stolte pappa Ooze Boss. Mamma kanin mår bra och är lättad över att födseln gick så bra. Något namn på den lilla finns ännu inte, men ni läsare är välkomna att komma med förslag! Vi önskar hela familjen lycka till och hoppas att de andra äggen kläcks snart.

7 kommentarer:

Aralc sa...

Roligt att läsa bloggar från samma bransch, men er blogg är fan sjukare än vår. babeloba.blogspot.com /Frans

Anonym sa...

Putte-Elvis tycker jag!

sandra sa...

oh mina fina små bloggbarn!
er blogg är min favoritblogg av alla som finns. om jag vore en knarkare skulle jag önska att min blogg var precis såhär.

Charlie sa...

Woody Lampry!

Lotta Lundgren sa...

Hej Fyra och Fem.

Jag sitter här och tänker på att ni för några dagar sedan måste ha knatat iväg till en chokladaffär, valt ut dom godaste chokladbitarna, betalat för dom med riktiga pengar, promenerat tillbaka och letat fram min adress, slagit in chokladbitarna i ett fint paket och skickat iväg det med Posten. För att jag skulle bli glad.

När jag tänker på detta så rister min (ganska) magra kropp av kärlekens eldar.

Tack.

emmy sa...

grattis i efterskott! blev det en fin dag?

kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Igor. Igor vill den heta! Eller Olga. Det hette min favoritponny när jag var liten och fick mitt hjärta krossat den dagen hennes transport försvann med spån fraddlande i vinden.