lördag 9 maj 2009

Tack!

Varje vecka får vi en bunt läsarbrev från er. Det kan vara allt från vykort med enkla frågor som "kan femman dyka från tian?" (reds anm: ja, det kan han) och "hur många gånger kan fyran hjula i rad?" (reds. anm: Fyra ggr.) till långa beundrarbrev och ibland fina små presenter inslagna i silkespapper med sidenband.
Den här veckan hade Växjö simklubb gjort en hyllning till Fyran, genom att samla hela socknen en eftermiddag och ta den här fina gruppbilden:

På baksidan av kortet fanns den här bilden. Det är en bild på Fyran som liten, vi har ingen aning om hur dom har lyckats luska fram den!


En annan rolig grej vi hittade i läsarhögen var ett mystiskt paket.

Ett jättestort i rosa papper, minst en meter i höjd. Vi var oerhört nyfikna och började genast slita i snöret. Vi fick av allt papper, och femman gläntade på locket. Knappt hade vi ens kikat in förrän tre kortvuxna små damer hoppade ut ur paketet och snabbt som små möss kilade iväg åt olika håll. Vi sprang genast efter och försökte fånga en, men det var helt omöjligt, dom var på tok för snabba för oss.
Så, nu undrar vi: Vem i hela fridens namn skickade de tre små damerna?
Och just det, det fanns ett kort på botten av paketet (paketbottnen var för övrigt alldeles nerstökad av damerna. Godispapper, navelludd och upprökta cigarettfimpar låg i travar där damerna hade suttit.) På kortet stod det: "Tre damer säger mer än tusen ord". Och där är vi helt beredda att hålla med.
/Fyran

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha fan va klockrent

Hanna sa...

ALLTSÅ DETTA ÄR EN HELT UNDERBAR BLOGG<3